Asociația Bunul Samaritean

Asociația Bunul Samaritean

Burse pentru elevi merituoși cu venituri modeste, 2023 @ Ștafeta caritabilă ”Alerg pentru o cauză” 2023 – burse de merit și sociale

Dată: 05 November 2023

 

Pe 4-5 noiembrie 2023, susținători ai Ștafetei caritabile ”Alerg pentru o cauză”, ediția a X-a jubiliară, va alerga 200 km. între Timișoara și Beiuș pentru a genera burse de merit și sociale.

[ Show more ]

24

Galantomi:

182

Donații:

25,188 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Toamna aceasta ne aduce ediția a X-a, jubiliară, a evenimentului caritabil Ștafeta ”Alerg pentru o cauză”. în perioada 4-5 noiembrie susținători ai acestei cauze va alerga din nou pe traseul de 200 km. între Timișoara şi Beiuș.

Încă din anul 2012, Remus Sime a alergat distanțe impresionante în încercarea de a strânge fonduri pentru elevii care provin din familii modeste, dar care reușesc să aibă rezultate foarte bune la învățătură. În acel an el le-a dedicat acestora Maratonul de la Viena, a urmat anul 2013 când Remus a alergat 200 de km între Timişoara şi Beiuş iar din septembrie 2015, parteneriatul între Bunul Samaritean Beiuș și Remus Sime a transformat acest eveniment într-un program anual. În anii ce au urmat a devenit o tradiție chiar și copii de diferite vârste să alerge pentru a strânge fonduri pentru cauza unor elevi valoroși care întâmpină dificultăți financiare, inclusiv din alte școli, entuziaști voluntari din județele Sălaj și Arad alăturându-ni-se.

Înscrieri ca şi alergători fundraiseri (ce atrag fonduri) se fac pe site-ul  www.bunulsamariteanbeius.ro/implica-te/alerg-pentru-o-cauza sau pe www.alergpentruocauza.ro