Adrian Ciorna - alerg În sprijinul elevilor silitori!

 

Adrian Ciorna Asociația Bunul Samaritean

100% Complete
1,500 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
4
Donații

Iată-ne ajunși la a IX-a ediție al ștafetei caritabile ”Alerg pentru o cauză”-2022!

Pandemia ne-a întrerupt ștafeta anuală dar nu și pasiunea pentru ajutarea copiilor harnici la învățătură și cu mai puține resurse acasă … cu explozia prețurilor și venituri tot ca înainte de pandemie, ei au nevoie de ajutor mai mult ca niciodată. Alerg pentru cauza lor căci ei sunt și viitorul nostru, al tuturor. Elevii aceștia au nevoie de bursele Alerg pentru o Cauză mai mult ca niciodată. Mă alătur din nou visului fondator al lui Remus Sime ca să fac visul de mai bine al acestor copii o realitate. Donează sau înscrie-te pe www.bunulsamariteanbeius.ro/implica-te/alerg-pentru-o-cauza ca alergător-fundraiser ce adună fonduri; deschide-ți și tu o pagină online unde prietenii tăi pot dona în numele tău!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Bunul Samaritean este o organizaţie non-profit din România, ce oferă tinerilor dezavantajaţi o şansă să înveţe o meserie, să-şi dezvolte aptitudinile necesare vieţii, şi să obţină cu succes o slujbă bună şi un viitor mai fericit.

Proiect educațional prin care bursele de merit & sociale ”Alerg pentru o cauză” sunt acordate elevilor claselor a X-a – XII-a ce au situaţie materială modestă şi media generală pe anul precedent școlar de peste 9:00.  

Toamna aceasta ne aduce edița a IX-a a evenimentului nostru. În perioada 8-9 octombrie 2022, Remus Sime împreună cu Asociaţia Bunul Samaritean organizează o nouă alergare - ştafetă pe traseul de 200 de kilometri între Timişoara şi Beiuş. Ştafeta va porni sâmbată dimineață, 8 octombrie 2022, ora 9:00 din Timişoara şi se va sfârşi duminică după amiază, 9 octombrie 2022, ora

 

4 Donații

Sa atingem tinta 💪
23 Oct 2022
300 RON
Mult succes in tot ce faceti!
13 Oct 2022
250 RON
10 Oct 2022
100 RON
Adi, esti un exemplu de daruire si de implicare pentru mine. Ma bucur ca Dumnezeu ne-a pus impreuna in acest priect, spre binele elevilor bursieri.
04 Oct 2022