Mirela Tirpe - Asociația Bunul Samaritean

Alerg pentru o cauză!

100 RON Donatii stranse
20% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

E sănătos să faci mișcare, dar parcă e și mai minunat când știi că o faci pentru o cauză. La fel ca anul trecut și anul acesta am ales că particip la acest eveniment! Și nu doar pentru a alerga ci și pentru a ajuta la strângerea de fonduri pt toți copii care merită răsplătiți pt eforturile și rezultatele obținute la învățătură! Let's do it!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Bunul Samaritean

Bunul Samaritean este o organizaţie non-profit din România, ce oferă tinerilor dezavantajaţi o şansă să înveţe o meserie, să-şi dezvolte aptitudinile necesare vieţii, şi să obţină cu succes o slujbă bună şi un viitor mai fericit.

Burse pentru elevi merituoși cu venituri modeste ~ 2019

În 2012, Remus Sime, inginer IT la Timișoara și absolvent promoția 2000 al aceluiași liceu a lansat programul de burse „Alerg pentru o Cauză”, pe baza donațiilor rezultate după maratonul său de la Viena. Din anul 2013, absolvenții C.N. “Samuil Vulcan” Remus Sime si Adrian Ciorna, presedintele asociației Bunul Samaritean Beius, și-au unit eforturile. Ei au dezvoltat cantitativ și calitativ acest program deosebit prin care bursele de merit & sociale ”Alerg pentru o cauză” sunt acordate elevilor claselor a X-a – XII-a ce au situaţie materială modestă şi media generală pe anul precedent școlar de peste 9:00.  

Alerg pentru o cauza ~ 2019

“Să investim în educația unor tineri e un mod sigur de a îmbunătăți viitorul nostru și al României ” - Remus Sime, fondatorul Alerg pentru o Cauză. Toamna aceasta ne aduce edița a VIII-

2 Donatii

Yvat

50 RON
Da.i cu 2
02 Nov 2019

Anonymous

50 RON
Succes.
31 Oct 2019