Dana Vinter - Alerg pentru o Cauza

 

Dana Vinter Asociația Bunul Samaritean

18.518518518519% Complete
250 RON
Sumă strânsă
1,350 RON
Target
2
Donații

Anul trecut am ezitat să alerg dar acum m-am hotărât! Alerg pentru o Cauză cu alți voluntari duminică 03 noiembrie 2019 să fac un bine unor elevi silitori de la liceul unde am absolvit, Samuil Vulcan. Dacă vărul meu ori nepoata pot alerga, și eu pot și-mi invit prietenele din Beiuș să facă la fel! Donați online pe pagina mea de pe platforma Galantom în zilele următoare că fapta-i "like + acces educație copii buni" ! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Bunul Samaritean este o organizaţie non-profit din România, ce oferă tinerilor dezavantajaţi o şansă să înveţe o meserie, să-şi dezvolte aptitudinile necesare vieţii, şi să obţină cu succes o slujbă bună şi un viitor mai fericit.

 Absolvenții C.N.“S.Vulcan” Remus Sime si Adrian Ciorna, presedintele As.Bunul Samaritean, și-au unit eforturile pentru a acorda burse de merit & sociale unor elevi cu o situaţie materială modestă şi media 9.00.

“Să investim în educația unor tineri e un mod sigur de a îmbunătăți viitorul nostru și al României ” - Remus Sime, fondatorul Alerg pentru o Cauză. Toamna aceasta ne aduce edița a VIII-a a evenimentului nostru. În perioada 2-3 noiembrie 2019, Remus Sime împreună cu Asociaţia Bunul Samaritean organizează o nouă alergare - ştafetă pe traseul de 200 de kilometri între Timişo

 

2 Donații

100 RON
Hello!!!
19 Oct 2019
Pariez pe tine, Dana! Dacă câstigi cursa dublăm suma.Succes!
17 Oct 2019