Florina Moruț - Asociația Bunul Samaritean

Dar din dar se face RAI!

915 RON Donatii stranse
91.5% Complete
1,000 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta împlinesc 30 de ani.

Când privesc în urmă, unele dintre cele mai dragi și valoroase amintiri sunt cele în care m-am implicat cu toată ființa mea pentru binele, educația și bucuria copiilor.

Fiind educatoare, știu că resursele materiale au un rol important în facilitarea actului educațional, deoarece oferă celor mici posibilitatea de a explora, de a fi creativi, de a exersa arta ori scrisul, de a învăța să învețe ori de a-și descoperi propriile valori și pasiuni.

În pragul unui nou început de an școlar, rechizitele reprezintă pentru fiecare copil o adevărată comoară, pe care o ia cu sine în călătoria sa spre DEZVOLTARE.

Îmi amintesc de mine – elevă... cu câtă grijă îmi pregăteam penarul, acuarelele, ori ghiozdanul.

Am crescut într-o familie cu trei copiii și îmi aduc aminte că părinților mei nu le era deloc ușor atunci când noul an școlar bătea la ușă. Țin minte că într-unul din anii mei de școală, toți copiii proveniți din familii numeroase și cu venituri modeste, am primit rechizite în dar, printr-un proiect național. A fost unul din cele mai frumoase și utile daruri pe care le-am primit în copilăria mea.

Vă invit să sprijinim împreună, prin a face o donație, părinții pentru care începutul de an școlar cu achiziționarea unui necesar de rechizite poate provoca îngrijorare, zbucium, frustrare... Să dăruim pentru copiii lor, să dăruim pentru ca aceștia să poată beneficia de rechizitele folositoare în creșterea și dezvoltarea lor.

 

“Dacă ai impresia că EDUCAȚIA e scumpă, atunci încearcă să vezi cum e IGNORANȚA.”

Derek Bok, fost președintele al Universității Harvard


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Bunul Samaritean

Bunul Samaritean este o organizaţie non-profit din România, ce oferă tinerilor dezavantajaţi o şansă să înveţe o meserie, să-şi dezvolte aptitudinile necesare vieţii, şi să obţină cu succes o slujbă bună şi un viitor mai fericit.

Susține un copil să meargă la școală

Dată fiind situația economică grea din România, familiile cu venituri mici au probleme mari atunci când vine vorba de asigurarea fondurilor pentru multe din nevoile de bază ale familiei. Copiii sunt probabil cei mai vulnerabili membri ai familiei. Este greu să îi explici unui copil de ce mama și tata nu îl pot trimite la școală și de ce nu pot să îi asigure cele minim necesare în ceea ce privește îmbrăcămintea, mâncarea și cele necesare pentru școală.

10 Donatii

Mirela

200 RON
16 aug 2019

Anonymous

100 RON
Slavit sa fie Domnul
14 aug 2019

Anonymous

100 RON
09 aug 2019
Pentru un scop frumos şi de folos! ;-)
05 aug 2019

Anonymous

150 RON
03 aug 2019

Claudiu

50 RON
Te iubesc! ❤️
02 aug 2019
Doresc să mă implic în proiecte care susțin copiii să meargă la școală.
31 iul 2019
Doresc să mă implic în proiecte care susțin copiii să meargă la școală.
31 iul 2019
Doresc să mă implic în proiecte care susțin un copil să meargă la școală.
31 iul 2019

Emma

75 RON
29 iul 2019