Bogdan Cap - Asociația Bunul Samaritean

Alerg pentru o cauza!

255 RON Donatii stranse
42.5% Complete
600 RON Target
3 Donatii

 

Mereu am fost de părere că sportul merge mână în mână cu educația, tocmai de aceea am ales să Alerg pentru o cauză. Te invit și pe tine să donezi, să alergi sau să faci cunoscută această inițiativă!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Bunul Samaritean

Bunul Samaritean este o organizaţie non-profit din România, ce oferă tinerilor dezavantajaţi o şansă să înveţe o meserie, să-şi dezvolte aptitudinile necesare vieţii, şi să obţină cu succes o slujbă bună şi un viitor mai fericit.

Burse pentru elevi merituoși cu venituri modeste ~ 2018

În 2012, Remus Sime, inginer IT la Timișoara și absolvent promoția 2000 al aceluiași liceu a lansat programul de burse „Alerg pentru o Cauză”, pe baza donațiilor rezultate după maratonul său de la Viena. Din anul 2013, absolvenții C.N. “Samuil Vulcan” Remus Sime si Adrian Ciorna, presedintele asociației Bunul Samaritean Beius, și-au unit eforturile. Ei au dezvoltat cantitativ și calitativ acest program deosebit prin care bursele de merit & sociale ”Alerg pentru o cauză” sunt acordate elevilor claselor a X-a – XII-a ce au situaţie materială modestă şi media generală pe anul precedent școlar de peste 9:00.  

3 Donatii

Felicitari!
26 nov 2018

Anonymous

100 RON
23 nov 2018

Anonymous

55 RON
Bafta !
20 nov 2018