Elena Ciorna - Să dăruim pentru visul unui elev!

 

Elena Ciorna Asociația Bunul Samaritean

87.777777777778% Complete
1,185 RON
Sumă strânsă
1,350 RON
Target
11
Donații

Dragi prieteni,

Acesta este al 4-lea an la rând, când particip cu multă bucurie la evenimentul „Alerg pentru o cauză” ca alergător-fundraiser, cu privirea înainte merg și cred în speranța mea de a strânge mai mulți bani și mai multe șanse pentru bursierii în cauză, ca în anii precedenți. În primul an, am strâns aproape o bursă, reușind să o ajut pe bursiera care mi-a plăcut mie cel mai mult- Andrada Herlo, acum anul II la facultatea de arhitectura la Timișoara. Atunci am văzut-o foarte bucuroasă când a primit bursa și am simțit că trebuie să continui să alerg pentru o cauză. Anul acesta îmi propun să conving cât mai mulți prieteni să-și facă o pagină de alergător-fundraiser sau pur și simplu să facă o donație. O donație care poate să aducă un copil de rând la îndeplinirea  visului său de a merge la facultate și de a ajunge la cariera dorită. Nu doresc altceva prin efortul meu decât să simt aceeași bucurie și mulțumire ca în ceilalți 3 ani.

Veniți pe 25 noiembrie, duminică, ora 16.00 în fața C.N.”Samuil Vulcan”  pentru a putea vedea cum ochii bursierilor radiază de fericire, sperând din ce în ce mai mult.    

Haideți să fim cât mai mulți, fiecare donând câtuși de puțin, deoarece undeva stă un elev care cu fiecare leu donat simte că în inima lui se mai adaugă o picătură de bucurie și nădejde.                                                                                                                                                                


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Bunul Samaritean este o organizaţie non-profit din România, ce oferă tinerilor dezavantajaţi o şansă să înveţe o meserie, să-şi dezvolte aptitudinile necesare vieţii, şi să obţină cu succes o slujbă bună şi un viitor mai fericit.

În 2012, Remus Sime, inginer IT la Timișoara și absolvent promoția 2000 al aceluiași liceu a lansat programul de burse „Alerg pentru o Cauză”, pe baza donațiilor rezultate după maratonul său de la Viena. Din anul 2013, absolvenții C.N. “Samuil Vulcan” Remus Sime si Adrian Ciorna, presedintele asociației Bunul Samaritean Beius, și-au unit eforturile. Ei au dezvoltat cantitativ și calitativ acest program deosebit prin care bursele de merit & sociale ”Alerg pentru o cauză” sunt acordate elevilor claselor a X-a – XII-a ce au situaţie materială modestă şi media generală pe anul precedent școlar de peste 9:00.  

“Să investim în educația unor tineri e un mod sigur de a îmbunătăți viitorul nostru și al României ” - Remus Sime, fondatorul Alerg pentru o Cauză. Toamna aceasta ne aduce edița a VII-a a evenimentului nostru. În perioada 24-25 noiembrie 2018, Remus Sime împreună cu Asociaţia Bunul Samaritean organizează o nouă alergare - ştafetă pe traseul de 200 de kilometri între Timiş

 

11 Donații

Sa alergi cu spor!
26 Nov 2018
de la colegele - cls. a VII-a CNSV...
26 Nov 2018
...de la unchiu Florin. Good luck!
26 Nov 2018
Elena, te susține prietena ta!
26 Nov 2018
Sunt bucuros că pot să returnez gestul și la rândul meu să contribui pentru un elev în nevoie!
25 Nov 2018
25 Nov 2018
Mandra de tine, copil drag !!!!
25 Nov 2018
Succes în atingerea ţintei! :)
23 Nov 2018

Anonymous

100 RON
22 Nov 2018
Mult success in activitatile Scolare si Extrascolare Elena !
21 Nov 2018

Viorica Dinita

100 RON
Draga mea nepoată, mă bucur mult pentru încă o participare în alergare de suflet! Succes, tuși Lenuța
16 Nov 2018