Adrian Tauber - Asociația Bunul Samaritean

Adrian Tauber

80 RON Donations raised
100% Complete
50 RON Target
2 Donations
I want to donate!

 

"Educaţia este ceea ce rămâne după ce ai uitat tot ce ai învăţat în şcoală." – Albert Einstein Datorită lui Remus și turelor lui de la "Alergotura" am ajuns să pot să alerg 10k, lucru care în trecut mi se părea o țintă îndepărtată pentru mine. Acum, cred că a sosit momentul în care să-l pot sprijini și eu pe Remus în demersul său, pentru care merită toată susținerea și aprecierea noastră.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociația Bunul Samaritean

Bunul Samaritean este o organizaţie non-profit din România, ce oferă tinerilor dezavantajaţi o şansă să înveţe o meserie, să-şi dezvolte aptitudinile necesare vieţii, şi să obţină cu succes o slujbă bună şi un viitor mai fericit.

Burse pentru elevii fără posibilități cu rezultate foarte bune la învățătură ~ 2017

În 2012, Remus Sime, inginer IT la Timișoara și absolvent promoția 2000 al C.N.“Samuil Vulcan” lansează programul de burse „Alerg pentru o Cauză”, pe baza donațiilor rezultate după maratonul de la Viena. Din anul 2013, Remus Sime si Adrian Ciorna, absolvent al aceluiași liceu, presedintele asociației Bunul Samaritean Beius, și-au unit eforturile, au dezvoltat cantitativ și calitativ acest program deosebit prin care bursele de merit & sociale sunt acordate elevilor claselor a IX-a – XII-a ce au situaţie materială modestă şi media generală pe anul precedent școlar de peste 9:00.

2 Donations

01 Nov 2017

Anonymous

30 RON
Bafta, Aditzule!
31 Oct 2017