Adrian Tauber - Asociația Bunul Samaritean

Adrian Tauber

80 RON Donatii stranse
100% Complete
50 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

"Educaţia este ceea ce rămâne după ce ai uitat tot ce ai învăţat în şcoală." – Albert Einstein Datorită lui Remus și turelor lui de la "Alergotura" am ajuns să pot să alerg 10k, lucru care în trecut mi se părea o țintă îndepărtată pentru mine. Acum, cred că a sosit momentul în care să-l pot sprijini și eu pe Remus în demersul său, pentru care merită toată susținerea și aprecierea noastră.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Bunul Samaritean

Bunul Samaritean este o organizaţie non-profit din România, ce oferă tinerilor dezavantajaţi o şansă să înveţe o meserie, să-şi dezvolte aptitudinile necesare vieţii, şi să obţină cu succes o slujbă bună şi un viitor mai fericit.

Burse pentru elevii fără posibilități cu rezultate foarte bune la învățătură ~ 2017

În 2012, Remus Sime, inginer IT la Timișoara și absolvent promoția 2000 al C.N.“Samuil Vulcan” lansează programul de burse „Alerg pentru o Cauză”, pe baza donațiilor rezultate după maratonul de la Viena. Din anul 2013, Remus Sime si Adrian Ciorna, absolvent al aceluiași liceu, presedintele asociației Bunul Samaritean Beius, și-au unit eforturile, au dezvoltat cantitativ și calitativ acest program deosebit prin care bursele de merit & sociale sunt acordate elevilor claselor a IX-a – XII-a ce au situaţie materială modestă şi media generală pe anul precedent școlar de peste 9:00.

2 Donatii

01 Nov 2017

Anonymous

30 RON
Bafta, Aditzule!
31 Oct 2017