Cosmina Ciorna - primul meu proiect caritabil

 

Cosmina Ciorna Asociația Bunul Samaritean

40% Complete
200 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații

Draga mea familie, am hotarat si eu sa alerg in stafeta si sa strang bani pentru burse de studiu. Se acorda elevilor cu note peste 9.00 si care adeseori provin din satele dimprejurul Beiusului, a caror parinti lucreaza cu greu in agricultura.

Va rog fiecare, donati pentru cauza pentru care alerg ca sa-mi ating tinta pe care mi-am propus ca sa-i ajut!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Bunul Samaritean este o organizaţie non-profit din România, ce oferă tinerilor dezavantajaţi o şansă să înveţe o meserie, să-şi dezvolte aptitudinile necesare vieţii, şi să obţină cu succes o slujbă bună şi un viitor mai fericit.

În 2012, Remus Sime, inginer IT la Timișoara și absolvent promoția 2000 al C.N.“Samuil Vulcan” lansează programul de burse „Alerg pentru o Cauză”, pe baza donațiilor rezultate după maratonul de la Viena. Din anul 2013, Remus Sime si Adrian Ciorna, absolvent al aceluiași liceu, presedintele asociației Bunul Samaritean Beius, și-au unit eforturile, au dezvoltat cantitativ și calitativ acest program deosebit prin care bursele de merit & sociale sunt acordate elevilor claselor a IX-a – XII-a ce au situaţie materială modestă şi media generală pe anul precedent școlar de peste 9:00.

“Să investim în educația unor tineri e un mod sigur de a îmbunătăți viitorul nostru și al României ” - Remus Sime, fondatorul Alerg pentru o Cauză. Toamna aceasta ne aduce edița a VI-a a evenimentului nostru. În perioada 4-5 noiembrie 2017, Remus Sime împreună cu Asociaţia Bunul Samaritean organizează o nouă alergare - ştafetă pe traseul de 200 de kilometri între Timişoa

 

3 Donații

Dana si Marius Ciorna

50 RON
Draga noastră fiica Cosmina, e prima ta alergare cu scop caritabil. Mami și tata te susțin, spor la alergare!
05 Nov 2017
05 Nov 2017

Viorica Dinita

100 RON
Cosmina, te felicit pentru primul tau proiect caritabil. Iti doresc la inca multe asemenea proiecte!
23 Oct 2017