Roxana Pop - Asociația Bunul Samaritean

Ajuta-ma sa-i ajut !

705 RON Donations raised
70.5% Complete
1,000 RON Target
4 Donations
I want to donate!

 

Alerg pentru o cauza!  Alerg pentru copiii de la  Colegiul National Samuil Vulcan Beius  care au note foarte bune la scoala, dar care au o situatie materiala precara.  Banii stransi din donatii se vor concretiza in burse anuale pentru ei. Acesti copii chiar merita sprijiniti!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociația Bunul Samaritean

Bunul Samaritean este o organizaţie non-profit din România, ce oferă tinerilor dezavantajaţi o şansă să înveţe o meserie, să-şi dezvolte aptitudinile necesare vieţii, şi să obţină cu succes o slujbă bună şi un viitor mai fericit.

Burse pentru elevii fără posibilități cu rezultate foarte bune la învățătură ~ 2017

În 2012, Remus Sime, inginer IT la Timișoara și absolvent promoția 2000 al C.N.“Samuil Vulcan” lansează programul de burse „Alerg pentru o Cauză”, pe baza donațiilor rezultate după maratonul de la Viena. Din anul 2013, Remus Sime si Adrian Ciorna, absolvent al aceluiași liceu, presedintele asociației Bunul Samaritean Beius, și-au unit eforturile, au dezvoltat cantitativ și calitativ acest program deosebit prin care bursele de merit & sociale sunt acordate elevilor claselor a IX-a – XII-a ce au situaţie materială modestă şi media generală pe anul precedent școlar de peste 9:00.

4 Donations

Bafta Roxi!
02 Nov 2017

CCV

30 RON
Felicitari Roxana si bafta!!!
22 Oct 2017
TDC o sustine pe Roxi !!!!!
20 Oct 2017

Anonymous

75 RON
19 Oct 2017