Roxana Pop - Asociația Bunul Samaritean

Ajuta-ma sa-i ajut !

705 RON Donatii stranse
70.5% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg pentru o cauza!  Alerg pentru copiii de la  Colegiul National Samuil Vulcan Beius  care au note foarte bune la scoala, dar care au o situatie materiala precara.  Banii stransi din donatii se vor concretiza in burse anuale pentru ei. Acesti copii chiar merita sprijiniti!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Bunul Samaritean

Bunul Samaritean este o organizaţie non-profit din România, ce oferă tinerilor dezavantajaţi o şansă să înveţe o meserie, să-şi dezvolte aptitudinile necesare vieţii, şi să obţină cu succes o slujbă bună şi un viitor mai fericit.

Burse pentru elevii fără posibilități cu rezultate foarte bune la învățătură ~ 2017

În 2012, Remus Sime, inginer IT la Timișoara și absolvent promoția 2000 al C.N.“Samuil Vulcan” lansează programul de burse „Alerg pentru o Cauză”, pe baza donațiilor rezultate după maratonul de la Viena. Din anul 2013, Remus Sime si Adrian Ciorna, absolvent al aceluiași liceu, presedintele asociației Bunul Samaritean Beius, și-au unit eforturile, au dezvoltat cantitativ și calitativ acest program deosebit prin care bursele de merit & sociale sunt acordate elevilor claselor a IX-a – XII-a ce au situaţie materială modestă şi media generală pe anul precedent școlar de peste 9:00.

4 Donatii

Bafta Roxi!
02 Nov 2017

CCV

30 RON
Felicitari Roxana si bafta!!!
22 Oct 2017
TDC o sustine pe Roxi !!!!!
20 Oct 2017

Anonymous

75 RON
19 Oct 2017