Florina Moruț - Asociația Bunul Samaritean

Să dovedim împreună că ne pasă!

1,435 RON Donatii stranse
100% Complete
1,350 RON Target
7 Donatii

 

"“We can’t live an inspired life, without service to other people.” - Dr. John Demartini

E prima data când voi alerga pentru o cauză așa de bună! :) Sunt convinsă că nu putem să avem o viață împlinită, fără să ne pese de ceilalți oameni și nevoile lor. Și mai cred că fiecare din noi avem valorile noastre specifice, care ne fac frumoși, unici și importanți în societatea în care trăim. Mie mi-a plăcut dintotdeauna să stau în preajma copiilor, să învăt din puritatea și gingășia lor, ca apoi, la rândul meu să le transmit din ceea ce sunt și știu eu. Asta cred că e misiunea mea numărul 1! De aceea mi-am ales meseria de educatoare, iar, de mai bine de un an, mă bucur de privilegiul de a fi mama unei fetițe minunate și astfel pot să îmi împlinesc frumoasa misiune 24 ore din 24. :) Din studiile mele pedagogice, am învățat că perioada școlarității are un mare impact asupra viitorului adult. Atât obstacolele, provocările ce îi vin copilului în cale, cât și sprijinul din partea celor din jur, pe care copilul îl are în această perioadă, îl vor inspira în alegerile lui și îl vor ajuta să își descopere propriul drum în viață. Am mai învătat că, pentru reușita școlară e nevoie de o bună motivație a elevului. Ideal e ca motivația să vină din interiorul lui, din visurile, aspirațiile și  pasiunile lui. Unii elevi se confruntă cu anumite greutăți, menite să îi motiveze și mai mult în realizarea idealurilor lor. Mă refer, în special, la copiii ai căror părinți nu au o situație financiară foarte bună, însă cei mici învață din fragedă pruncie să aibă o voință puternică, să lupte și să învingă, în ciuda dificultăților materiale. Cred că merită să investim în copii, în adolescenți, în tineri, fiindca ei sunt cei care pot să facă lumea de mâine – o lume mai bună. Și mai cred că acești copii merită să găsească sprijin în noi, ca să poată gusta nu doar din problemele vieții, ci și din bucuriile și binecuvântările ei. Așa că vreau să alerg și eu pentru această cauză bună, susținând un astfel de elev cu o bursă de merit. Cu nădejdea că voi găsi sprijin în voi, prieteni dragi, vă încurajez să donați fiecare, după ale voastre posibilități, pentru a dovedi împreună că ne pasă!!!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Bunul Samaritean

Bunul Samaritean este o organizaţie non-profit din România, ce oferă tinerilor dezavantajaţi o şansă să înveţe o meserie, să-şi dezvolte aptitudinile necesare vieţii, şi să obţină cu succes o slujbă bună şi un viitor mai fericit.

Burse pentru elevii fără posibilități cu rezultate foarte bune la învățătură ~ 2017

În 2012, Remus Sime, inginer IT la Timișoara și absolvent promoția 2000 al C.N.“Samuil Vulcan” lansează programul de burse „Alerg pentru o Cauză”, pe baza donațiilor rezultate după maratonul de la Viena. Din anul 2013, Remus Sime si Adrian Ciorna, absolvent al aceluiași liceu, presedintele asociației Bunul Samaritean Beius, și-au unit eforturile, au dezvoltat cantitativ și calitativ acest program deosebit prin care bursele de merit & sociale sunt acordate elevilor claselor a IX-a – XII-a ce au situaţie materială modestă şi media generală pe anul precedent școlar de peste 9:00.

7 Donatii

Florina Morut

1,130 RON
Florina, suntem alături de tine și de cei in nevoie!
07 nov 2017

Anonymous

75 RON
26 oct 2017
Succes Florina! Esti o sursa de inspiratie pozitiva pt mine
20 oct 2017

Ania

65 RON
Frumoasă cauza și felicitări pentru inițiativa de a o susține! Mult succes, Florina! Te îmbrățișez!
18 oct 2017
Draga Florina, esti un model frumos de urmat care ne incurajeaza sa mergem inainte! Acum e randul nostru de a te sustine. Multa bafta in pregatirea pentru alergare (situ ca si micuta Emma te sustine)!
13 oct 2017
Mult succes, Florina! :)
13 oct 2017
Mult succes în atingerea obiectivului, mami!
13 oct 2017