Samuel Ciorna - Asociația Bunul Samaritean

Samuel Ciorna

504 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Chiar dacă sunt cel mai mic dintre toți imi doresc să particip și eu. E o bucurie să alerg dar și să fiu împreună cu o mulțime de oameni care ajuta elevii buni la școală!

Donați și voi pentru acești copii!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Bunul Samaritean

Bunul Samaritean este o organizaţie non-profit din România, ce oferă tinerilor dezavantajaţi o şansă să înveţe o meserie, să-şi dezvolte aptitudinile necesare vieţii, şi să obţină cu succes o slujbă bună şi un viitor mai fericit.

Burse pentru elevii fără posibilități cu rezultate foarte bune la învățătură ~ 2017

În 2012, Remus Sime, inginer IT la Timișoara și absolvent promoția 2000 al C.N.“Samuil Vulcan” lansează programul de burse „Alerg pentru o Cauză”, pe baza donațiilor rezultate după maratonul de la Viena. Din anul 2013, Remus Sime si Adrian Ciorna, absolvent al aceluiași liceu, presedintele asociației Bunul Samaritean Beius, și-au unit eforturile, au dezvoltat cantitativ și calitativ acest program deosebit prin care bursele de merit & sociale sunt acordate elevilor claselor a IX-a – XII-a ce au situaţie materială modestă şi media generală pe anul precedent școlar de peste 9:00.

5 Donatii

144 RON
Ești un copil deosebit, tot respectul meu pentru ceea ce ai făcut! Felicitări și succes!
06 Nov 2017
Sunt mandra de tine Sami ca sunt învățătoarea ta! Mult succes in toate!
05 Nov 2017

Viorica Dinita

200 RON
Samuel, alergarea ta sa fie spre slava lui Dumnezeu!
23 Oct 2017

Emma Moruț

30 RON
Mult succes Sami!
18 Oct 2017
Sami, desi esti cel mai mic alergator, nu poti fi oprit odata ce te-ai hotarat! Ma bucur ca mergi inainte și in ediția a 2-a! Esti un copil minunat si dorim sa cresti ca un cetatean responsabil si cu inima buna pentru ceilalti! Spor la alergat!
13 Oct 2017