Adrian Ciorna - Asociația Bunul Samaritean

Adrian Ciorna - alerg pentru educație!

280 RON Donatii stranse
10.37037037037% Complete
2,700 RON Target
4 Donatii

 

E vremea pentru burse!

Alerg din nou, al treilea an consecutiv, pentru ca elevi merituoși dar fără suficiente resurse să aibe condițiile și resursele de a învăța la liceu. Dacă Dumnezeu ne-a binecuvântat mai mult decât pe alții, putem împărți din surplusul nostru! Vă invit să donați pe pagina mea pentru a realiza cât mai multe burse și a ajuta cât mai mulți elevi iar astfel fiecare veți fi parte a progresului acestor elevi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Bunul Samaritean

Bunul Samaritean este o organizaţie non-profit din România, ce oferă tinerilor dezavantajaţi o şansă să înveţe o meserie, să-şi dezvolte aptitudinile necesare vieţii, şi să obţină cu succes o slujbă bună şi un viitor mai fericit.

Burse pentru elevii fără posibilități cu rezultate foarte bune la învățătură ~ 2017

În 2012, Remus Sime, inginer IT la Timișoara și absolvent promoția 2000 al C.N.“Samuil Vulcan” lansează programul de burse „Alerg pentru o Cauză”, pe baza donațiilor rezultate după maratonul de la Viena. Din anul 2013, Remus Sime si Adrian Ciorna, absolvent al aceluiași liceu, presedintele asociației Bunul Samaritean Beius, și-au unit eforturile, au dezvoltat cantitativ și calitativ acest program deosebit prin care bursele de merit & sociale sunt acordate elevilor claselor a IX-a – XII-a ce au situaţie materială modestă şi media generală pe anul precedent școlar de peste 9:00.

4 Donatii

04 dec 2017
07 nov 2017

Viorica Dinita

100 RON
Draga nepoate, sa fie alergarea ta spre folosul multora si spre slava lui Dumnezeu!
23 oct 2017
Adi, mult succes! Urmam in pasii tai cu totii! Eli, Sami si mama Nikki
13 oct 2017