Calin Munteanu - Asociația Bunul Samaritean

„ Ştiinţa înseamnă putere, educaţia înseamnă libertate ”

100 RON Donatii stranse
50% Complete
200 RON Target
1 Donatii

 

Oamenii alearga din diverse cauze. Majoritatea le cunosc foarte bine. Ca fost elev al Colegiului National Samuil Vulcan ma bucur sa ma alatur lui Remus si ,,Asociatiei Bunul Samaritean'' in aceasta initiativa de a ajuta cativa elevi merituosi ai acestei vechi si respectabile institutii de invatamant. Asadar Duminica voi alerga pentru o cauza. Va rog sa ma sustineti. Nu conteaza cu ce suma, conteaza daca o faceti!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Bunul Samaritean

Bunul Samaritean este o organizaţie non-profit din România, ce oferă tinerilor dezavantajaţi o şansă să înveţe o meserie, să-şi dezvolte aptitudinile necesare vieţii, şi să obţină cu succes o slujbă bună şi un viitor mai fericit.

Burse pentru elevii fără posibilități cu rezultate foarte bune la învățătură ~ 2016

Începând cu anul 2010, absolvenţii Colegiului Naţional ”Samuil Vulcan” Beiuş promoția 1985, în parteneriat cu această şcoală acordă burse de merit elevilor străluciţi din clasele a XII-a, burse care să încurajeze meritocraţia şi să ajute la achitarea unor costuri mai mari legate de accederea la universitate.

Alerg pentru o cauza ~ 2016

“Să investim în educația unor tineri e un mod sigur de a îmbunătăți viitorul nostru și al României ” - Remus Sime, fondatorul Alerg pentru o Cauză. Toamna aceasta ne aduce edița a V-a

1 Donatii

19 sep 2016