Claudia Sime - Asociația Bunul Samaritean

Impreuna suntem mai puternici

200 RON Donatii stranse
15.384615384615% Complete
1,300 RON Target
3 Donatii

 

Ma bucur sa pot fi si acest an alaturi de sotul meu caruia ii pasa de  oamenii de langa el, continuand visul si gandul de a ajuta copiii care acum invata la liceul in care el a studiat din Beius.

Prin aceasta activitate speram sa putem fi de ajutor copiilor care lupta, sunt sarguinciosi dar nu sunt favorizati din punct de vedere financiar. Scopul este sa daruim cateva burse si acest an, dar si sa sensibilizam societatea la gandul ca sunt oameni faini si capabili langa noi pe care daca ii motivam vor fi ei la randul lor un motor de incurajare si daruire pentru cei din proximitatea lor.

Sunt mandra de initiativa si perseverenta sotului meu Remus :)

Va multumesc anticipat pentru implicarea in eveniment,\r\nClaudia Sime 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Bunul Samaritean

Bunul Samaritean este o organizaţie non-profit din România, ce oferă tinerilor dezavantajaţi o şansă să înveţe o meserie, să-şi dezvolte aptitudinile necesare vieţii, şi să obţină cu succes o slujbă bună şi un viitor mai fericit.

Burse pentru elevii fără posibilități cu rezultate foarte bune la învățătură ~ 2016

Începând cu anul 2010, absolvenţii Colegiului Naţional ”Samuil Vulcan” Beiuş promoția 1985, în parteneriat cu această şcoală acordă burse de merit elevilor străluciţi din clasele a XII-a, burse care să încurajeze meritocraţia şi să ajute la achitarea unor costuri mai mari legate de accederea la universitate.

Alerg pentru o cauza ~ 2016

“Să investim în educația unor tineri e un mod sigur de a îmbunătăți viitorul nostru și al României ” - Remus Sime, fondatorul Alerg pentru o Cauză. Toamna aceasta ne aduce edița a V-a

3 Donatii

14 sep 2016
14 sep 2016

Ovi P

50 RON
Felicitari!
13 sep 2016