Delia-Cristina Gligor - Asociația Bunul Samaritean

Burse

255 RON Donations raised
85% Complete
300 RON Target
2 Donations

 

Dragi prieteni, sunt motivată să alerg alături de domnul Remus Sime pentru strîngerea de burse deoarece în primul rînd îmi place să alerg  iar în al doilea rînd îmi place să ajut pe cineva. Vreau să mă susțineți făcand donații pentru acești elevi care au nevoie de o bursă socială.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociația Bunul Samaritean

Bunul Samaritean este o organizaţie non-profit din România, ce oferă tinerilor dezavantajaţi o şansă să înveţe o meserie, să-şi dezvolte aptitudinile necesare vieţii, şi să obţină cu succes o slujbă bună şi un viitor mai fericit.

Burse pentru elevii fără posibilități cu rezultate foarte bune la învățătură ~ 2016

Începând cu anul 2010, absolvenţii Colegiului Naţional ”Samuil Vulcan” Beiuş promoția 1985, în parteneriat cu această şcoală acordă burse de merit elevilor străluciţi din clasele a XII-a, burse care să încurajeze meritocraţia şi să ajute la achitarea unor costuri mai mari legate de accederea la universitate.

Alerg pentru o cauza ~ 2016

“Să investim în educația unor tineri e un mod sigur de a îmbunătăți viitorul nostru și al României ” - Remus Sime, fondatorul Alerg pentru o Cauză. Toamna aceasta ne aduce edița a V-a

2 Donations

19 sep 2016
15 sep 2016