Dana Vinter - Asociația Bunul Samaritean

Alerg pentru o Cauza

350 RON Donations raised
25,925925925926% Complete
1,350 RON Target
2 Donations

 

Anul trecut am ezitat să alerg dar acum m-am hotărât! Alerg pentru o Cauză cu alți voluntari duminică 18 septembrie 2016 să fac un bine unor elevi silitori de la liceul unde am absolvit, Samuil Vulcan. Dacă vărul meu ori nepoata pot alerga, și eu pot și-mi invit prietenele din Beiuș să facă la fel! Donați online pe pagina mea de pe platforma Galantom în zilele următoare că fapta-i "like + acces educație copii buni" ! 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociația Bunul Samaritean

Bunul Samaritean este o organizaţie non-profit din România, ce oferă tinerilor dezavantajaţi o şansă să înveţe o meserie, să-şi dezvolte aptitudinile necesare vieţii, şi să obţină cu succes o slujbă bună şi un viitor mai fericit.

Burse pentru elevii fără posibilități cu rezultate foarte bune la învățătură ~ 2016

Începând cu anul 2010, absolvenţii Colegiului Naţional ”Samuil Vulcan” Beiuş promoția 1985, în parteneriat cu această şcoală acordă burse de merit elevilor străluciţi din clasele a XII-a, burse care să încurajeze meritocraţia şi să ajute la achitarea unor costuri mai mari legate de accederea la universitate.

Alerg pentru o cauza ~ 2016

“Să investim în educația unor tineri e un mod sigur de a îmbunătăți viitorul nostru și al României ” - Remus Sime, fondatorul Alerg pentru o Cauză. Toamna aceasta ne aduce edița a V-a

2 Donations

17 sep 2016
300 RON
Dana,intotdeauna am stiut cu totii (colegii tai din "a doispea C", ca esti si vei fi cea mai puternica reduta a clasei :).Felicitari,grija mare la gropile din carosabil!
15 sep 2016