Valentin Muresan - Asociația Bunul Samaritean

Educatia este sursa de "mai bine"

2,210 RON Donatii stranse
100% Complete
2,000 RON Target
5 Donatii

 

Educatia poate fi un factor important in ecuatia problemelor sau succeselor noastre. Mai multa educatie inseamna mai putine probleme. Mai putine probleme inseamna mai multa energie disponibila pentru a construi povesti de succes. Educatia poate inclina balanta inspre "mai bine". Imi aduc contributia mea la inclinarea balantei cu 43 de km, varsta pe care am implinit-o in acest an. Doneaza si tu!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Bunul Samaritean

Bunul Samaritean este o organizaţie non-profit din România, ce oferă tinerilor dezavantajaţi o şansă să înveţe o meserie, să-şi dezvolte aptitudinile necesare vieţii, şi să obţină cu succes o slujbă bună şi un viitor mai fericit.

Burse pentru elevii fără posibilități cu rezultate foarte bune la învățătură ~ 2016

Începând cu anul 2010, absolvenţii Colegiului Naţional ”Samuil Vulcan” Beiuş promoția 1985, în parteneriat cu această şcoală acordă burse de merit elevilor străluciţi din clasele a XII-a, burse care să încurajeze meritocraţia şi să ajute la achitarea unor costuri mai mari legate de accederea la universitate.

Alerg pentru o cauza ~ 2016

“Să investim în educația unor tineri e un mod sigur de a îmbunătăți viitorul nostru și al României ” - Remus Sime, fondatorul Alerg pentru o Cauză. Toamna aceasta ne aduce edița a V-a

5 Donatii

26 sep 2016

fam Potra si prietenii

500 RON
26 sep 2016
In numele participantilor de la "Pe-un picior de Plai" va multumim pentru ceea ce faceti!
25 sep 2016

Adina Abrudan

50 RON
Pentru cei care pot si vreau!!
17 sep 2016
Bob cu bob se face graul
09 sep 2016