Ovidiu Staniloiu - Asociația Bunul Samaritean

Investeste in... viitorul cuiva! Doneaza!

213 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
3 Donatii

 

Fiecare fiinta umana se naste cu anumite calitati si cu un anumit potential, mai mic sau mai mare, pe care il poate dezvolta de-a lungul vietii. Din pacate multe persoane nu ajung sa-si dezvolte potentialul, iar una dintre cele mai comune cauze pentru care cineva nu reuseste acest lucru este mediul social in care se naste. 

Pentru cineva care se naste intr-un mediu sarac este mult mai dificil sa urmeze cursurile unei scoli si implicit sa-si dezvolte potentialul uman. Cu toate acestea, dorinta unora este suficient de puternica incat pana la urma reusesc sa treaca peste dificultatile materiale si ajung sa-si fructifice potentialul prin educatia primita. 

Acesti copii din Beius au un potential mare si dorinta de a-l atinge. Ar fi pacat ca ei sa nu reuseasca... 

Felicitari lui Remus pentru initiativa lui care a ajuns la cea de-a 4-a editie!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Bunul Samaritean

Bunul Samaritean este o organizaţie non-profit din România, ce oferă tinerilor dezavantajaţi o şansă să înveţe o meserie, să-şi dezvolte aptitudinile necesare vieţii, şi să obţină cu succes o slujbă bună şi un viitor mai fericit.

Burse pentru elevii fără posibilități cu rezultate foarte bune la învățătură ~ 2015

Începând cu anul 2010, absolvenţii Colegiului Naţional ”Samuil Vulcan” Beiuş promoția 1985, în parteneriat cu această şcoală acordă burse de merit elevilor străluciţi din clasele a XII-a, burse care să încurajeze meritocraţia şi să ajute la achitarea unor costuri mai mari legate de accederea la universitate.

Alerg pentru o cauza ~ 2015

“Să investim în educația unor tineri e un mod sigur de a îmbunătăți viitorul nostru și al României ” - Remus Sime, fondatorul Alerg pentru o Cauză. In perioada 19-20 septembrie 2015, Re

3 Donatii

Ovidiu Staniloiu

150 RON
18 sep 2015

Alina Andrei

33 RON
Multa energie!
18 sep 2015

Remus Sime

30 RON
Bravo Ovi pt implicarea ta si pentru sustinerea proiectului Alerg pentru o cauza.
18 sep 2015