Teofil Herghelegiu - Asociația Bunul Samaritean

Salutari,oameni dragi!

160 RON Donatii stranse
100% Complete
100 RON Target
3 Donatii

 

Faceti miscare cel putin 30 minute in fiecare zi! M-am alaturat proiectului "Alerg pentru o cauza" editia A IV-A 2015 . Sunt onorat sa fiu langa domnul Remus si ceilalti alergatori fundrasieri voluntari. Vreau sa ajut copiii care au nevoie de toate materialele scolare,iar la randul meu am fost ajutat de Bunul Samaritean.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Bunul Samaritean

Bunul Samaritean este o organizaţie non-profit din România, ce oferă tinerilor dezavantajaţi o şansă să înveţe o meserie, să-şi dezvolte aptitudinile necesare vieţii, şi să obţină cu succes o slujbă bună şi un viitor mai fericit.

Burse pentru elevii fără posibilități cu rezultate foarte bune la învățătură ~ 2015

Începând cu anul 2010, absolvenţii Colegiului Naţional ”Samuil Vulcan” Beiuş promoția 1985, în parteneriat cu această şcoală acordă burse de merit elevilor străluciţi din clasele a XII-a, burse care să încurajeze meritocraţia şi să ajute la achitarea unor costuri mai mari legate de accederea la universitate.

Alerg pentru o cauza ~ 2015

“Să investim în educația unor tineri e un mod sigur de a îmbunătăți viitorul nostru și al României ” - Remus Sime, fondatorul Alerg pentru o Cauză. In perioada 19-20 septembrie 2015, Re

3 Donatii

Vasile Herghelegiu

100 RON
24 sep 2015

Andrei P.

30 RON
20 sep 2015

adrian Ciorna

30 RON
Spor la alergat, Teofil! Invit binevoitorii sa-l sprijine pe campionul mondial la karate ashihara din Beius sa isi atinga tinta sa in folosul bursierilor.
16 sep 2015