Cristian Andrei Dumea - Asociația Bunul Samaritean

Pentru viitorul educational al lui Homo Sapiens

150 RON Donatii stranse
18.75% Complete
800 RON Target
2 Donatii
8 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Un ajutor mic, poate reprezenta un om de stiinta mare. Un om educat este greu de manipulat. Insa pentru educatie , unde statul nu se implica, trebuie sa actionam noi. Te invit sa investesti in educatia tarii. Fii alaturi de acest proiect, sprijinul financiar va ajunge in mod meritocratic elevilor silitori, iar investitia aceasta reprezinta speranta unei generatii mai mari de intelectuali.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Bunul Samaritean

Bunul Samaritean este o organizaţie non-profit din România, ce oferă tinerilor dezavantajaţi o şansă să înveţe o meserie, să-şi dezvolte aptitudinile necesare vieţii, şi să obţină cu succes o slujbă bună şi un viitor mai fericit.

Burse pentru elevi merituoși cu venituri modeste ~ 2019

În 2012, Remus Sime, inginer IT la Timișoara și absolvent promoția 2000 al aceluiași liceu a lansat programul de burse „Alerg pentru o Cauză”, pe baza donațiilor rezultate după maratonul său de la Viena. Din anul 2013, absolvenții C.N. “Samuil Vulcan” Remus Sime si Adrian Ciorna, presedintele asociației Bunul Samaritean Beius, și-au unit eforturile. Ei au dezvoltat cantitativ și calitativ acest program deosebit prin care bursele de merit & sociale ”Alerg pentru o cauză” sunt acordate elevilor claselor a X-a – XII-a ce au situaţie materială modestă şi media generală pe anul precedent școlar de peste 9:00.  

Alerg pentru o cauza ~ 2019

“Să investim în educația unor tineri e un mod sigur de a îmbunătăți viitorul nostru și al României ” - Remus Sime, fondatorul Alerg pentru o Cauză. Toamna aceasta ne aduce edița a VIII-

2 Donatii

bravo Cristi, bravo alergatori!
06 Nov 2019

Anonymous

100 RON
16 Oct 2019