Dana Vinter - Asociația Bunul Samaritean

Dana Vinter - Alerg pentru o Cauza

250 RON Donatii stranse
18.518518518519% Complete
1,350 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul trecut am ezitat să alerg dar acum m-am hotărât! Alerg pentru o Cauză cu alți voluntari duminică 03 noiembrie 2019 să fac un bine unor elevi silitori de la liceul unde am absolvit, Samuil Vulcan. Dacă vărul meu ori nepoata pot alerga, și eu pot și-mi invit prietenele din Beiuș să facă la fel! Donați online pe pagina mea de pe platforma Galantom în zilele următoare că fapta-i "like + acces educație copii buni" ! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Bunul Samaritean

Bunul Samaritean este o organizaţie non-profit din România, ce oferă tinerilor dezavantajaţi o şansă să înveţe o meserie, să-şi dezvolte aptitudinile necesare vieţii, şi să obţină cu succes o slujbă bună şi un viitor mai fericit.

Burse pentru elevi merituoși cu venituri modeste ~ 2019

În 2012, Remus Sime, inginer IT la Timișoara și absolvent promoția 2000 al aceluiași liceu a lansat programul de burse „Alerg pentru o Cauză”, pe baza donațiilor rezultate după maratonul său de la Viena. Din anul 2013, absolvenții C.N. “Samuil Vulcan” Remus Sime si Adrian Ciorna, presedintele asociației Bunul Samaritean Beius, și-au unit eforturile. Ei au dezvoltat cantitativ și calitativ acest program deosebit prin care bursele de merit & sociale ”Alerg pentru o cauză” sunt acordate elevilor claselor a X-a – XII-a ce au situaţie materială modestă şi media generală pe anul precedent școlar de peste 9:00.  

Alerg pentru o cauza ~ 2019

“Să investim în educația unor tineri e un mod sigur de a îmbunătăți viitorul nostru și al României ” - Remus Sime, fondatorul Alerg pentru o Cauză. Toamna aceasta ne aduce edița a VIII-

2 Donatii

100 RON
Hello!!!
19 oct 2019
Pariez pe tine, Dana! Dacă câstigi cursa dublăm suma.Succes!
17 oct 2019