Emilia Ciorna - Asociația Bunul Samaritean

EMILIA CIORNA - ALERG PENTRU O CAUZĂ

110 RON Donatii stranse
8.1481481481481% Complete
1,350 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni și familie, după cum unii dintre voi știți, am participat deja în câteva rânduri la Ștafeta Alerg pentru o cauză ce își propune să adune fonduri spre a le oferi burse elevilor care provin din familii cu venituri mici dar care au media generala peste 9.00. Mi-am propus anul acesta să reușesc să strâng bani suficienți pentru o bursă întreagă în valoare de 1350 lei. Fac acest lucru deoarece îmi aduce fericire numai gândindu-mă la zâmbetele celor ce vor primi aceste burse. Dar fără sprijinul vostru nu pot reuși. Astfel vă rog faceți o donație pentru a putea bucura un elev!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Bunul Samaritean

Bunul Samaritean este o organizaţie non-profit din România, ce oferă tinerilor dezavantajaţi o şansă să înveţe o meserie, să-şi dezvolte aptitudinile necesare vieţii, şi să obţină cu succes o slujbă bună şi un viitor mai fericit.

Burse pentru elevi merituoși cu venituri modeste ~ 2019

În 2012, Remus Sime, inginer IT la Timișoara și absolvent promoția 2000 al aceluiași liceu a lansat programul de burse „Alerg pentru o Cauză”, pe baza donațiilor rezultate după maratonul său de la Viena. Din anul 2013, absolvenții C.N. “Samuil Vulcan” Remus Sime si Adrian Ciorna, presedintele asociației Bunul Samaritean Beius, și-au unit eforturile. Ei au dezvoltat cantitativ și calitativ acest program deosebit prin care bursele de merit & sociale ”Alerg pentru o cauză” sunt acordate elevilor claselor a X-a – XII-a ce au situaţie materială modestă şi media generală pe anul precedent școlar de peste 9:00.  

Alerg pentru o cauza ~ 2019

“Să investim în educația unor tineri e un mod sigur de a îmbunătăți viitorul nostru și al României ” - Remus Sime, fondatorul Alerg pentru o Cauză. Toamna aceasta ne aduce edița a VIII-

3 Donatii

08 nov 2019

Anonim

10 RON
03 nov 2019
03 nov 2019