Dăruiește ziua ta ~ 2016

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai frumos lucru din viața ta: să împărtășești cei ai mai bun în tine cu cei apropiați.

Dar poți face chiar mai mult decât atât! Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care nu îi cunoști și pentru care momentele de fericire sau speranță din viața lor sunt foarte rare. 

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

[ Show more ]
Galantomi:

3

Donatii:

31

Suma:

8,265 RON

Pagini fundraising

De ziua mea, pentru Mândruț / On my birthday, for Mandrut

Dragi prieteni, vă invit de ziua mea, 19 ianuarie, să-l ajutăm pe fostul meu coleg de clasă la casa de copii și la Industrial la profesională, M

2,000 RON Target
600 RON Suma
1 Donatii
30% Complete

Dăruiește Zile de Viață pt. Mândruț - Days of Life gift to Mandrut

Dragi prieteni, (English brief follows) Primesc anual de la voi peste 100 de felicitări cu ocazia zilei de naștere din 27 ianuarie. Primesc și mult

9,000 RON Target
7,665 RON Suma
30 Donatii
85.166666666667% Complete