Ajuta-ma sa-i ajut !

 

Roxana Nicula Asociația Bunul Samaritean

70.5% Complete
705 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
4
Donații

Alerg pentru o cauza!  Alerg pentru copiii de la  Colegiul National Samuil Vulcan Beius  care au note foarte bune la scoala, dar care au o situatie materiala precara.  Banii stransi din donatii se vor concretiza in burse anuale pentru ei. Acesti copii chiar merita sprijiniti!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Bunul Samaritean este o organizaţie non-profit din România, ce oferă tinerilor dezavantajaţi o şansă să înveţe o meserie, să-şi dezvolte aptitudinile necesare vieţii, şi să obţină cu succes o slujbă bună şi un viitor mai fericit.

În 2012, Remus Sime, inginer IT la Timișoara și absolvent promoția 2000 al C.N.“Samuil Vulcan” lansează programul de burse „Alerg pentru o Cauză”, pe baza donațiilor rezultate după maratonul de la Viena. Din anul 2013, Remus Sime si Adrian Ciorna, absolvent al aceluiași liceu, presedintele asociației Bunul Samaritean Beius, și-au unit eforturile, au dezvoltat cantitativ și calitativ acest program deosebit prin care bursele de merit & sociale sunt acordate elevilor claselor a IX-a – XII-a ce au situaţie materială modestă şi media generală pe anul precedent școlar de peste 9:00.

“Să investim în educația unor tineri e un mod sigur de a îmbunătăți viitorul nostru și al României ” - Remus Sime, fondatorul Alerg pentru o Cauză. Toamna aceasta ne aduce edița a VI-a a evenimentului nostru. În perioada 4-5 noiembrie 2017, Remus Sime împreună cu Asociaţia Bunul Samaritean organizează o nouă alergare - ştafetă pe traseul de 200 de kilometri între Timişoa

 

4 Donații

Bafta Roxi!
02 Nov 2017

CCV

30 RON
Felicitari Roxana si bafta!!!
22 Oct 2017
TDC o sustine pe Roxi !!!!!
20 Oct 2017

Anonymous

75 RON
19 Oct 2017