Calin Munteanu - Asociația Bunul Samaritean

"Daca ești de părere că educația este scumpă, orientează-te spre ignoranță." Andy McIntyre, Derek Bok"

300 RON Donations raised
75% Complete
400 RON Target
1 Donations
I want to donate!

 

"A devenit o traditie pentru mine sa particip la aceasta actiune si sper ca si in acest an sa-si atinga scopul. Va invit să donați și să participați alaturi de mine si de toti ceilalti care sustin aceasta cauza. "


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociația Bunul Samaritean

Bunul Samaritean este o organizaţie non-profit din România, ce oferă tinerilor dezavantajaţi o şansă să înveţe o meserie, să-şi dezvolte aptitudinile necesare vieţii, şi să obţină cu succes o slujbă bună şi un viitor mai fericit.

Burse pentru elevii fără posibilități cu rezultate foarte bune la învățătură ~ 2017

În 2012, Remus Sime, inginer IT la Timișoara și absolvent promoția 2000 al C.N.“Samuil Vulcan” lansează programul de burse „Alerg pentru o Cauză”, pe baza donațiilor rezultate după maratonul de la Viena. Din anul 2013, Remus Sime si Adrian Ciorna, absolvent al aceluiași liceu, presedintele asociației Bunul Samaritean Beius, și-au unit eforturile, au dezvoltat cantitativ și calitativ acest program deosebit prin care bursele de merit & sociale sunt acordate elevilor claselor a IX-a – XII-a ce au situaţie materială modestă şi media generală pe anul precedent școlar de peste 9:00.

1 Donations

Pentru o cauză bună!
05 Nov 2017