Ziua mea

 

Alina Rotar Popescu Asociația Bunul Samaritean

7.6% Complete
380 RON
Donations raised
5,000 RON
Target
5
Donations

In curand se apropie ziua mea si cu aceasta ocazie voi face si eu anul acesta ceva neobisnuit: ma alatur si eu cauzei familiei Ichim pentru a le intinde o mana de ajutor in aceste momente atat de dificile. Toti cei care doriti sa-l sprijiniti pe Sergiu, care a fost de curand diagnosticat cu cancer in faza terminala, puteti dona pe pagina Galantom din linkul de mai jos. Sarbatori fericite!

My birthday is coming soon and with this occasion, this year I will do something unusual: I will join the cause for Ichim family to help them in these difficult moments. All those who want to support Sergiu, whom was recently diagnosed with last phase cancer, can donate on the Galantom page from the link below. Happy holidays!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Bunul Samaritean este o organizaţie non-profit din România, ce oferă tinerilor dezavantajaţi o şansă să înveţe o meserie, să-şi dezvolte aptitudinile necesare vieţii, şi să obţină cu succes o slujbă bună şi un viitor mai fericit.

Ichim Vasile-Sergiu în vârstă de 32 de ani și soția Ichim Ioana-Diana de 30 de ani din Rădăuți au un copilaş de 3 ani şi de curând au aflat că tatăl, Sergiu, suferă de cancer de stomac în stare avansată.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

5 Donations

Doamne ajuta
20 Dec 2016
14 Dec 2016

Ana Vicovan

50 RON
12 Dec 2016
12 Dec 2016
Doamne ajuta!
12 Dec 2016