comancosmin

 

Cosmin Coman Asociația Bunul Samaritean

24% Complete
120 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații

Alerg , pentru ca am primit acest dar de la Dumnezeu si vreau sa il impart si cu altii, sustinand copiii cu rezultate foarte bune la invatatura care merita sa fie ajutati sa aiba un viitor mai bun, asa cum si-l doresc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Bunul Samaritean este o organizaţie non-profit din România, ce oferă tinerilor dezavantajaţi o şansă să înveţe o meserie, să-şi dezvolte aptitudinile necesare vieţii, şi să obţină cu succes o slujbă bună şi un viitor mai fericit.

Începând cu anul 2010, absolvenţii Colegiului Naţional ”Samuil Vulcan” Beiuş promoția 1985, în parteneriat cu această şcoală acordă burse de merit elevilor străluciţi din clasele a XII-a, burse care să încurajeze meritocraţia şi să ajute la achitarea unor costuri mai mari legate de accederea la universitate.

“Să investim în educația unor tineri e un mod sigur de a îmbunătăți viitorul nostru și al României ” - Remus Sime, fondatorul Alerg pentru o Cauză. Toamna aceasta ne aduce edița a V-a – o ediție jubiliară- a evenimentului nostru. În perioada 17-18 septembrie 2016, Remus Sime împreună cu Asociaţia Bunul Samaritean organizează o nouă alergare - ştafetă pe traseul de 200 d

 

1 Donații

15 Sep 2016