Valentin Muresan - Asociația Bunul Samaritean

Educatia este sursa de "mai bine"

2,210 RON Donatii stranse
100% Complete
2,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Educatia poate fi un factor important in ecuatia problemelor sau succeselor noastre. Mai multa educatie inseamna mai putine probleme. Mai putine probleme inseamna mai multa energie disponibila pentru a construi povesti de succes. Educatia poate inclina balanta inspre "mai bine". Imi aduc contributia mea la inclinarea balantei cu 43 de km, varsta pe care am implinit-o in acest an. Doneaza si tu!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Bunul Samaritean

Bunul Samaritean este o organizaţie non-profit din România, ce oferă tinerilor dezavantajaţi o şansă să înveţe o meserie, să-şi dezvolte aptitudinile necesare vieţii, şi să obţină cu succes o slujbă bună şi un viitor mai fericit.

Burse pentru elevii fără posibilități cu rezultate foarte bune la învățătură ~ 2016

Începând cu anul 2010, absolvenţii Colegiului Naţional ”Samuil Vulcan” Beiuş promoția 1985, în parteneriat cu această şcoală acordă burse de merit elevilor străluciţi din clasele a XII-a, burse care să încurajeze meritocraţia şi să ajute la achitarea unor costuri mai mari legate de accederea la universitate.

Alerg pentru o cauza ~ 2016

“Să investim în educația unor tineri e un mod sigur de a îmbunătăți viitorul nostru și al României ” - Remus Sime, fondatorul Alerg pentru o Cauză. Toamna aceasta ne aduce edița a V-a

5 Donatii

26 sep 2016
26 sep 2016
In numele participantilor de la "Pe-un picior de Plai" va multumim pentru ceea ce faceti!
25 sep 2016
Pentru cei care pot si vreau!!
17 sep 2016
Bob cu bob se face graul
09 sep 2016