De ziua mea, pentru Mândruț / On my birthday, for Mandrut

 

Irina Hendre Asociația Bunul Samaritean

30% Complete
600 RON
Donations raised
2,000 RON
Target
1
Donations

Dragi prieteni, vă invit de ziua mea, 19 ianuarie, să-l ajutăm pe fostul meu coleg de clasă la casa de copii și la Industrial la profesională, Mândruț. Are o operație grea la stomac la Cluj. În loc să îmi faceți un cadou, vă rog să donați aici cu card, online, folosind butonul de donație. Și eu am donat deja 100 lire sterline. Vreu să adun cel puțin 2.000 lei cu ajutorul vostru. Mult noroc, Mândruț, Dumnezeu să fie cu tine!

Dear friends, I am inviting you on the occasion of my birthday, January 19th, to help my former classmate and colleague at the vocational school, Mandrut. He has a tough stomach surgery in a week in Cluj, Romania. Instead to think of a gift for my birthday, please donate online, via card, using the donation (Vreau sa fac o donatie) button. I have also donated 100 punds already. I want to raise with your help 2,000 RON. Good luck, God bless, Mandrut!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Bunul Samaritean este o organizaţie non-profit din România, ce oferă tinerilor dezavantajaţi o şansă să înveţe o meserie, să-şi dezvolte aptitudinile necesare vieţii, şi să obţină cu succes o slujbă bună şi un viitor mai fericit.

Cu toții visăm la debut de an, cu toții dorim în acest început de ianuarie 2016 să ne bucurăm și putem face asta dacă și aproapele nostru se poate bucura la fel ca și noi.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

1 Donations

Anonim

600 RON
Sanatate Mandrut si bucurii
18 Feb 2016