Ovidiu Staniloiu - Asociația Bunul Samaritean

Investeste in... viitorul cuiva! Doneaza!

213 RON Donations raised
100% Complete
150 RON Target
3 Donations
I want to donate!

 

Fiecare fiinta umana se naste cu anumite calitati si cu un anumit potential, mai mic sau mai mare, pe care il poate dezvolta de-a lungul vietii. Din pacate multe persoane nu ajung sa-si dezvolte potentialul, iar una dintre cele mai comune cauze pentru care cineva nu reuseste acest lucru este mediul social in care se naste. 

Pentru cineva care se naste intr-un mediu sarac este mult mai dificil sa urmeze cursurile unei scoli si implicit sa-si dezvolte potentialul uman. Cu toate acestea, dorinta unora este suficient de puternica incat pana la urma reusesc sa treaca peste dificultatile materiale si ajung sa-si fructifice potentialul prin educatia primita. 

Acesti copii din Beius au un potential mare si dorinta de a-l atinge. Ar fi pacat ca ei sa nu reuseasca... 

Felicitari lui Remus pentru initiativa lui care a ajuns la cea de-a 4-a editie!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociația Bunul Samaritean

Bunul Samaritean este o organizaţie non-profit din România, ce oferă tinerilor dezavantajaţi o şansă să înveţe o meserie, să-şi dezvolte aptitudinile necesare vieţii, şi să obţină cu succes o slujbă bună şi un viitor mai fericit.

Burse pentru elevii fără posibilități cu rezultate foarte bune la învățătură ~ 2015

Începând cu anul 2010, absolvenţii Colegiului Naţional ”Samuil Vulcan” Beiuş promoția 1985, în parteneriat cu această şcoală acordă burse de merit elevilor străluciţi din clasele a XII-a, burse care să încurajeze meritocraţia şi să ajute la achitarea unor costuri mai mari legate de accederea la universitate.

Alerg pentru o cauza ~ 2015

“Să investim în educația unor tineri e un mod sigur de a îmbunătăți viitorul nostru și al României ” - Remus Sime, fondatorul Alerg pentru o Cauză. In perioada 19-20 septembrie 2015, Re

3 Donations

18 Sep 2015
Multa energie!
18 Sep 2015
Bravo Ovi pt implicarea ta si pentru sustinerea proiectului Alerg pentru o cauza.
18 Sep 2015